Duurzaamheid is werken met people, planet & profit
Gasterij Natuurlijk Smeerling heeft oog voor duurzaamheid. Leidraad is de langetermijnvisie people, planet & profit.
Zo willen wij samen met onze partner Natuurmonumenten laten zien dat je succesvol kunt werken met oog voor mensen, flora & fauna.
People
Mensen staan centraal bij Gasterij Natuurlijk Smeerling. Natuurlijk het welbevinden van onze gasten. Gasterij Natuurlijk Smeerling wil een meerwaarde zijn in de leefomgeving van iedereen.
Planet
Bij onze bedrijfsactiviteiten maken wij gebruik van grondstoffen en energiebronnen. Dat doen wij bewust met middelen die zo veel mogelijk cradle-to-cradle zijn - onder meer door afvalscheiding - en met een zo minimaal mogelijk energieverbruik.
Profit
Wij leveren graag ook op lange termijn een structurele bijdrage aan verantwoord omgaan met deze wereld, voor onze kinderen en wie na hen komen. Voor dit alles is een gezonde financiële basis onmisbaar.
Onze partner Natuurmonumenten
Natuurmonumenten wil mensen van jong tot oud in het hart raken in fascinatie voor de natuur. Want de natuur is een bron van inspiratie en verwondering. Daar moeten we zuinig op zijn en goed voor zorgen, vindt Natuurmonumenten.
Daarom beschermt Natuurmonumenten kwetsbare natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Natuurmonumenten activeert mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven. En stelt natuur veilig tot in de eeuwigheid door natuur aan te kopen, te beheren en toegankelijk te maken voor iedereen.
Duurzaamheid in de praktijk
Gasterij Natuurlijk Smeerling brengt Duurzaamheid in de praktijk. Activiteiten zijn onder meer:
-
Excursies met Natuurmonumenten.
Diverse arrangementen op maat met heerlijk eten, drinken en leuke indoor en outdoor activiteiten zoals
-
ATB’en
-
kanoën
-
schilderenop hout
-
bushcraft
-
koken met wilde planten
-
fietsexcursies
-
fietstocht
-
wandelroutes
Kinderfeestjes in de natuur – onder kundige begeleiding - met spannende activiteiten zoals
-
excursies
-
bushcraft
-
mini-boswachterscursus
Bekijk hier de CO2 voetafdruk van de Gasterij