Zakelijk arrangement

Business Bourgondisch

Ontvang uw zakelijke relaties in de verrassend rustieke sfeer van authentieke Saksische boerderij Halmingh’s Hoes. Een business arrangement in Westerwolds groen, waar wij u verrassen met een aaneenschakeling van culinaire en gastronomische hoogtepunten.

Geniet van een luxe zesgangendiner vol heerlijke, eerlijke ingrediënten uit eigen streek. En van uitstekende wijnen die perfect passen bij de gerechten. Dat kan, want u overnacht in de nabijgelegen historische Herberg de van Bommelhoeve. Wij zorgen voor het vervoer. Business Bourgondisch is verzorgd tot in de puntjes, met oog voor elk detail.

Luxe zesgangendiner

Culinair hoogtepunt van Business Bourgondisch is het luxe zesgangendiner. Dit wordt verzorgd door de koks van de Gasterij en RJJ Catering. Zij bereiden een gevarieerd scala aan gerechten met volop eerlijke, smaakvolle ingrediënten uit eigen streek, Westerwolde en omgeving. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen, bijvoorbeeld als u vegetariër bent of allergieën hebt.

Proeverij van prachtige wijnen

Elke gang gaat vergezeld van een bijpassende kwaliteitswijn. Deze zijn speciaal geselecteerd door wijnkenner Thijs Dijkstra van drankenspeciaalzaak Bij Thijs. Hij selecteerde ook andere alcoholische lekkernijen en voor de niet-drinkers onder u zijn er heerlijke dranken zonder alcohol.

Halmingh’s Hoes, een magnifieke locatie

Gasterij Natuurlijk Smeerling ligt in een landstreek vol authentieke Saksische boerderijen, in het Dal van de Ruiten Aa. In dit bosrijke en gevarieerde beekdallandschap tiert de natuur welig. Het is een rijkdom aan flora en fauna.

U bevindt zich in Halmingh’s Hoes, het authentiek ingerichte voorhuis van de Gasterij. Met gebinten, bedsteden en kleurrijk tegelwerk ademt dit de sfeer van het platteland in de negentiende eeuw. U hebt gedurende het hele arrangement exclusief de beschikking over Halmingh’s Hoes.

Overnachten in historische herberg

U overnacht comfortabel in de historische Herberg de van Bommelhoeve. De Herberg ligt midden in de natuur van het Dal van de Ruiten A, aan de rand van het Metbroekbos, in het pittoreske Ellersinghuizen.

Cees & Anja en hun teamontvangen u persoonlijk met alle egards en zorgen voor een aangenaam verblijf. ’s Morgens geniet u van een goed ontbijt met huisgemaakte (streek-) producten.

Zorgeloos genieten, wij verzorgen het vervoer

Over het vervoer van Herberg de van Bommelhoeve naar Gasterij Natuurlijk Smeerling hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat is inbegrepen bij het arrangement en wordt dus volledig voor u verzorgd.

Ook in combinatie met uw meeting of vergadering

Uw Business Bourgondisch is ook te boeken in combinatie met een zakelijke meeting of vergadering. Hiervoor beschikt Gasterij Natuurlijk Smeerling over uitstekende faciliteiten.

Meer weten of boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

U bent hier:
Zakelijk arrangement